Recruitment Ondersteuning

Tijdelijk recruitment ondersteuning nodig? Wij leveren ervaren interim en zzp recruiters voor het invullen van jullie vacatures

Interim Recruiter inhuren

Heb je veel vacatures open staan en krijg je deze niet ingevuld? Maak dan kennis met ervaren interim recuiters. Onze freelance specialisten bieden tijdelijke ondersteuning voor jouw recruitment afdeling. 

Met ons uitgebreide netwerk van en unieke selectie methoden kunnen we binnen 48 uur 2 tot 3 specialisten voorstellen die direct aan de slag kunnen om in vulling te geven aan jouw HR vraagstukken.

Support van freelance recruiters

Onze freelance recruiters helpen jou bij het snel invullen van openstaande vacatures. Daarnaast geven ze ook advies hoe je recruitment binnen de organisatie effectief inregelt. Waarom kiezen voor tijdelijke recruiters via Interim HR Consultants: 

Wat de vraag ook is Interim HR Consultants levert de juiste recruiter die zorgt voor resultaat. 

Bel mij snel terug

.werkwijze

Zo vinden wij de juiste Interim Recruiter

interim intake
  1. Vraagstelling en Doel: Waar lopen jullie op dit moment tegenaan? Welke tijdelijke recruitment behoefte is er? Wat voor vacatures staan open en welke ondersteuning is gewenst. Samen bepalen wij de doelen en tijdsperiode waarin deze resultaten gehaald moeten worden.

    Op basis van deze intake gaan wij op zoek naar de recruiter passend bij jullie organisatie.

  2. Complete markt van interim recruiters: Interim HR Consultants beschikt over de grootste en actieve database van interim ZZP Recruiters. Naast beschikbaarheid kijken wij naar branche expertise en benodigde ervaring.

    Welke tools zijn aanwezig en welke werkzaamheden komen nog meer bij de interim opdracht kijken. Denk hierbij aan: vacatureteksten schrijven, advies, gebruik LinkedIn Recruiter en jobboards. Verder nemen wij het budget, periode en beschikbaarheid mee om de juiste recruiter te vinden.

  3. Snel recruitment ondersteuning: De vraag naar recruitment ondersteuning is vaak een directe. Met onze unieke software zijn wij in staat om binnen 48 uur 2 tot 3 freelance recruiters voor te stellen, die passen bij de opdracht en het budget..

  4. Flexibel en ontzorgen: ZZP recruitment draait om de flexibele inzet van recruitment capaciteit. Interim HR Consultants ontzorgt het volledige proces en regelt de contacten met de freelance recruiters.Voor interim opdrachten werken wij met flexibele contracten, vaak op uurbasis. Maandtarieven, payrolling en detachering zijn ook mogelijk, waarbij onze vergoeding altijd transparant in kaart is gebracht. Is de recruitment opdracht ingevuld? Dan eindigt ook de overeenkomst. Zo ben je  verzekerd van flexibiliteit.

Op zoek naar de beste ondersteuning voor jouw recruitment vraagstuk?

Flexibele recruitment ondersteuning via een interim recruiter zorgt voor een snelle invulling van jullie vacatures. 

Interim HR Specialist
0
Jaar ervaring
0 K
Plaatsingen
0 *
Reviews
.kiezen voor Interim HR Consultants

Specialist in tijdelijke recruitment ondersteuning

Bij Interim HR Consultants begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom zorgen we ervoor dat we de juiste zzp recruiter vinden die past bij jouw bedrijfscultuur en de specifieke uitdagingen van jouw branche.

Onze kandidaten hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten van het recruitment vak.

01. Eén aanspreekpunt

Je eigen vaste consultant voor alle vragen.

02. Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief alles in een overzicht.

03. Snel schakelen

Vaak binnen 48 uur 3 kandidaten.

04. Innovatie

De nieuwste tools zoals A.I. en data platform maakt het jouw makkelijk.

05. Kennis

Begrijpen wat nodig is om jouw bedrijf vooruit te helpen.

06. Kwaliteit

Onze interim recruiters scoren hoog bij klanten

.FAQ

Vragen bij recruitment ondersteuning

Veel mensen vragen zich af wat het tarief van een interim recruiter is. Uiteraard hangt dit af van de expertise en de duur van de opdracht. Voor het ondersteunen van een recruitment afdeling begint het tarief op EUR 65,- per uur. Gemiddeld vraagt een interim recruiter in 2023 EUR 85 per uur. Naarmate het een meer complexe opdracht wordt loopt dit op tot circa EUR 125,- per uur. Uiteraard is het aantal uur en de lengte van de opdracht van invloed op het uurtarief. 

Inmiddels werken onze interim recruiters in uiteenlopende branches. De laatste tijd zien we veel behoefte aan recruitment ondersteuning in de zorg en bij semi-overheid instellingen. Daarnaast zijn we zeer groot binnen het MKB en mogen we aantal corporates tot onze vaste klantenkring rekenen. 

Vind jouw interim recruiter

Neem contact op voor de mogelijkheden van tijdelijke recruitment ondersteuning binnen jouw bedrijf.

Vestigingen

Naast onze locaties in heel Nederland vind je de hoofdkantoren in:

Hilversum
Eindhoven
.Direct contact

Stuur ons jouw vraag

Vragen over onze HR Dienstverlening? Wij helpen je graag.

Voor bedrijven

Kijk bij onze HR Dienstverlening

Kandidaten

Laat hier je gegevens achter voor interim of vaste HR uitdagingen