Werving HR Manager

Alles over de functie, taken en het vinden van een HR Manager. Tijdelijk, freelance of vast.

Waar vind je een ervaren HR Manager

Ben je bezig met de werving van een HR Manager? Interim HR Consultants geeft alle informatie die je moet weten voor het vinden van een HR Manager, freelance, tijdelijk en vast. 

Met ons uitgebreide netwerk van en unieke selectie methoden kunnen we binnen 48 uur 2 tot 3 specialisten voorstellen die direct aan de slag kunnen om in vulling te geven aan jouw HR vraagstukken.

Onze HR managers helpen bij:

Wat jouw specifieke vraag ook is, Interim HR Consultants zorgt voor de juiste HR Manager verzuim die past bij jouw bedrijf, branche en opdracht.

Bel mij snel terug

.werkwijze

Zo vinden wij de juiste HR Manager.

interim intake
  1. Begrip van de opdracht en uitdaging: We streven naar het maximale resultaat door de perfecte match te maken. We geloven dat mensen beter presteren wanneer ze passen binnen de cultuur van jouw bedrijf, de opdracht en het team. Daarom selecteren wij HR Managers die passen bij jouw behoeften. We beginnen altijd met een grondige intake om precies te weten wat je zoekt. We willen exact weten wat de klus is en welke doelen binnen welk tijdspad gehaald moeten worden. Samen bepalen we de behoefte en stellen we het profiel op van de HR Manager die past binnen jouw budget.

  2. Alle HR Managers binnen bereik: De grootste database van beschikbare casemanagers staat direct tot jouw beschikking. Op basis van het zoekprofiel benaderen we persoonlijk alle passende kandidaten die beschikbaar zijn voor jouw interim vraagstuk.

  3. Snel beschikbare bandidaten: Met onze complete database en unieke software presenteren we onze selectie van kandidaten vaak al binnen 48 uur. Jij kiest zelf de beste kandidaat. Wij coördineren alle gesprekken. Zo ontzorgen we je gedurende het hele proces. Uiteraard kijken we altijd naar budget, ervaring en beschikbaarheid binnen jouw periode. Zo spreek je alleen met freelance HR Managers die aansluiten op jouw vraag.

  4. Flexibel en Ontzorgd: Kies je voor een freelance HR Manager via Interim HR Consultants dan word je volledig ontzorgd. Niet alleen tijdens het zoekproces, maar ook tijdens de uitvoering. We maken gebruik van flexibele overeenkomsten. Jij bepaalt. ZZP, payroll of detachering. Alles is mogelijk. Via je eigen interim pool zie je alle kandidaten en gemaakte uren terug. Je geeft een akkoord en alles wordt automatisch verwerkt.

Interim HR Specialist
0
Jaar ervaring
0 K
Plaatsingen
0 *
Reviews
.kiezen voor Interim HR Consultants

Waarom Kiezen voor Interim HR Consultants?

Bij Interim HR Consultants begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom zorgen we ervoor dat we de juiste HR Manager vinden die past bij jouw bedrijfscultuur en de specifieke uitdagingen van jouw branche.

Onze kandidaten hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten van HR.

01. Eén aanspreekpunt

Je eigen vaste consultant voor alle vragen.

02. Transparant overzicht van tarief

Een project of uurtarief alles in een overzicht.

03. Snel schakelen

Begrijpen wat nodig is om jouw bedrijf vooruit te helpen.

04. Innovatie

De nieuwste tools zoals A.I. en HR platform maakt het jouw makkkelijk.

05. Kennis

Begrijpen wat nodig is om jouw bedrijf vooruit te helpen.

06. Kwaliteit

Onze managers scoren hoog bij klanten

.FAQ

FAQ HR Manager

De functie, taken en meest gestelde vragen over een HR Manager. 

Interim HR-professionals zijn ervaren HR-professionals die tijdelijke rollen op zich nemen om HR-ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat essentiële HR-functies worden uitgevoerd tijdens de tussenliggende periode. 

Interim HR wordt tegenwoordig vaak gebruikt voor een tijdelijke rol in het vakgebied van human resources (HR).

Toch staat interim en intermediair ook voor verbinden. Daarom houden wij ons bezig met zowel vaste als tijdelijke rollen op HR gebied.

Opdrachtgevers maken gebruik van onze diensten voor:

Als HR recruitment bureau geloven wij in actief werven. 4 van de 5 plaatsingen zijn afkomstig via headhunting vanuit huidige posities.

75% van onze plaatsingen worden gedaan binnen de eerste 35 dagen na het starten van een zoekopdracht.

In onze 15 jaar werving hebben we ontdekt dat onze focus op headhunting het verschil maakt in de kwaliteit van onze kandidaten. Dat is de reden waarom klanten steeds weer gebruik maken van onze Interim HR dienstverlening.

Starten met werven? Plan hieronder een consult in om direct kennis te maken met jouw HR-wervingsteam.

De verdiensten van een HR Manager of specialist zijn van een aantal factoren afhankelijk. Zo berekent een Interim HR Manager vaak een uurtarief en krijgt een HR Manager in dienstverband een loon uitgekeerd.

Uurtarief Interim
HR Manager.

Het uurtarief of uurloon van een interim hr manager ligt in 2023 tussen de EUR 90 en EUR 150,- per uur exclusief BTW.

Vestigingen

Naast onze locaties in heel Nederland vind je de hoofdkantoren in:

Hilversum
Eindhoven
.Direct contact

Stuur ons jouw vraag

Vragen over onze HR Dienstverlening? Wij helpen je graag.

Voor bedrijven

Kijk bij onze HR Dienstverlening

Kandidaten

Laat hier je gegevens achter voor interim of vaste HR uitdagingen